1
2
3
4
Pomp installatie mosselbedrijf Yerseke
1

Afsluitkranen

2

Alle soorten pompen

3

Framewerk

4

Automatische afsluiter

Projecten met betrekking tot verhuur

Jaarlijks draaien we vele projecten, allemaal verschillend van formaat. Van kleinere bedrijven, rederijen tot grote bedrijven en vele waterschappen & overheidsinstellingen.

Zo kunt u ons tegenkomen aanboord van een schip, op een petrochemische bedrijf, bij een bouwput, maar ook bij een sluis waar een tijdelijk probleem moet worden opgelost. De kracht van ons bedrijf is dat we de snelste pompverhuurder zijn van Nederland en België wat voor u het voordeel biedt dat we altijd een vloeistof probleem kunnen oplossen. De meeste pompen hebben we in eigen beheer. Hebben we de benodigde pomp zelf niet staan, dan regelen wij het direct via een collega. Zo heeft u altijd snel de benodigde pomp bij u op locatie. Uiteraard geldt dat ook voor de toebehoren, zoals pompslangen, afsluiters, ect.

In onze branche zijn er maar weinig bedrijven die het op deze manier kunnen inregelen, omdat wij niet veel op kantoor zitten en alles mobiel hebben ingericht kunnen wij overal ter wereld problemen oplossen. Wouter Potappel is de eigenaar en heeft een enorm netwerk opgebouwd, daarbij hoeft u alleen maar te bellen naar Potappel Verhuur en de rest wordt voor u geregeld.

Wij zijn altijd transparant in onze werkzaamheden, dus het kan zijn dat u een pomp ziet van bijvoorbeeld een collega verhuurder. Wij werken veel samen met onze collega’s en zijn hierover altijd transparant, gezien de jaarlijkse afnames bij onze collega’s kunnen wij u toch altijd de beste prijs bieden.

Naast onze verhuur hebben we ook nog een afdeling Potappel Techniek. Hierbij onderhouden, reviseren en leveren we alle soorten bedrijfspompen. Het kan dus ook zijn dat u ons tegenkomt bij een revisie of nieuwbouw project.

Benieuwd wat we voor u kunnen beteken op het gebied van pompverhuur?
Bel direct en vrijblijvend met Wouter Potappel 06-53172825.

Snel contact opnemen?

Potappel Verhuur is bij storingen 24/7 bereikbaar.

Tijdens kantooruren 0113-348867
Bij storing bel 06-53172825 [24u-service]

Geen spoed wel een vraag?

Vul dan ons formulier in, dan nemen wij contact met u op.

Made by Mix4.nl